Tukikeskus hilma

HAE TÖIHIN VAMMAISTEN MAAHANMUUTTAJIEN TUKIKESKUS HILMAAN!

HAKU ON PÄÄTTYNYT!

Vammaisfoorumi ry:n alaisuudessa toimiva Vammaisten maahanmuuttajien tukikeskus Hilma hakee koordinaattoria. Tehtävä alkaa viimeistään toukokuun puolivälissä.

Vammaisfoorumi ry on 30 vammaisjärjestön yhteistyöjärjestö, joka edustaa Suomen vammaisjärjestöjä kansallisessa ja kansainvälisessä yhteistyössä. Vammaisfoorumin alaisuudessa toimivan Vammaisten maahanmuuttajien Tukikeskus Hilman tavoitteena on edistää vammaisten ja pitkäaikaissairaiden maahanmuuttajien yhdenvertaisuutta, kotoutumista ja itsenäistä elämää Suomessa. Hilman toiminnan keskeisiä alueita ovat asiakastyö (neuvonta ja vertaistoiminta), tiedotus, koulutus, materiaalin tuottaminen sekä sidosryhmäyhteistyö ja vaikuttaminen. Tukikeskus toimii Veikkauksen tuella. Tukikeskuksen toimipaikka sijaitsee Näkövammaisten palvelu­ ja toimintakeskus Iiriksessä Helsingin Itäkeskuksessa.

Koordinaattori vastaa kokonaisvaltaisesti tukikeskuksen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta ja hallinnoimisesta. Koordinaattorin työnkuvaan kuuluu myös asiakastyötä. Lisäksi koordinaattori toimii asiakasneuvojan esimiehenä.

Edellytämme koordinaattorilta:
­- tehtävään soveltuvaa koulutusta (ylempi korkeakoulututkinto tai AMK).
­- kokemusta ihmisoikeus­ ja vähemmistötyöstä mielellään maahanmuutto­ ja/tai vammaissektorilta.
- valmiutta vastata hankehallinnosta ja viestintätehtävistä

Tehtävässä ovat eduksi monipuolinen kielitaito, järjestötyön tuntemus ja omakohtainen kokemus vammaisuudesta. Myös motivaatiota vaikuttaa vähemmistöjen yhdenvertaisuuteen ja itsenäistä työotetta tarvitaan.

Tarjoamme:
­- haastavan ja monipuolisen työnkuvan yhteiskunnan eri sektoreiden risteyskohdassa.
­- mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen.
­- mahdollisuuden vaikuttaa vähemmistöjen oikeuksien ja syrjäytymisvaarassa olevien ryhmien aseman edistämiseen.

Hakemus, cv ja palkkatoivomus pyydetään toimittamaan viimeistään 12.3.2019 mennessä osoitteeseen (sari.kokko@nkl.fi Mielellään word-tiedostoina.).

Lisätietoja tehtävästä antaa Tukikeskus Hilman koordinaattori Eeva Airikkala eeva.airikkala@tukikeskushilma.fi, p. 050 300 2501 tai Vammaisfoorumin puheenjohtaja Sari Kokko to 28.2 klo 15-16 ja ma 4.3 klo 13-14 numerossa 050 401 5802 tai sähköpostilla sari.kokko@nkl.fi.


VAMMAISTEN MAAHANMUUTTAJIEN TUKIKESKUS HILMA
PL 30, 00030 IIRIS
Gsm: 050 300 2501 | email: info[]tukikeskushilma.fi

Päivitetty: 15.3.2019 Webmaster