18/02/2021 tekijältä Mahmoud Hassan 0

Avoin työpaikka. Hae meille Hilmaan tekemään asiakastyötä vammaisten maahanmuuttajien parissa.

OLLLAAN JATKETTU HAKUAIKAA….
Haluatko tehdä vaikuttavaa työtä hyvässä työyhteisössä? Hae meille Hilmaan tekemään asiakastyötä vammaisten maahanmuuttajien parissa.
Vammaisten maahanmuuttajien tukikeskus Hilma on osa Vammaisfoorumi ry:n toimintaa. Tukikeskus Hilman tavoitteena on edistää vammaisten ja pitkäaikaissairaiden maahanmuuttajien kotoutumista ja itsenäistä elämää Suomessa. Tukikeskus Hilma tarjoaa neuvontapalveluita vammaisille maahanmuuttajille ja heidän läheisilleen, kouluttaa ja konsultoi järjestöjä ja viranomaisia sekä tuottaa materiaalia kotoutumisen tueksi. Haemme palveluneuvojaa kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Tehtävään kuuluu:
-asiakasneuvonta ja –ohjaus
-ryhmätoiminnan suunnittelu ja vetäminen
-Verkostoyhteistyö, osallistuminen tapahtumiin
-tilastointi, arviointi, palautteen kerääminen ja toiminnan kehittämiseen osallistuminen
Odotamme hakijalta vammaisalan ja maahanmuuttotyön palveluverkoston tuntemusta, ryhmien ohjauksen osaamista, yhteistyötaitoja ja itseohjautuvaa työotetta. Koulutusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus. Toimistomme sijaitsee Itäkeskuksessa, Helsingissä mutta työn luonne on liikkuvaa ja toimintamme valtakunnallista. Arvostamme kieliosaamista, verkostojen tuntemista, hyvää organisointikykyä sekä ymmärrystä matalan kynnyksen toiminnasta. Oma kokemus vammaisuudesta ja/tai maahanmuutosta katsotaan eduksi.
Työaika on 37,5h/viikossa ja käytössä on liukuva toimistotyöaika. Tarvittaessa työaika voi sijoittua myös klo 18 jälkeen tai viikonloppuihin. Työhön sisältyy jonkun verran matkustamista Suomessa. Palkkauksessa noudatetaan sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta (vaativuusryhmä 4), johon sisältyvät tehtäväkohtainen osa ja mahdollinen henkilökohtainen osa.
Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja cv sähköisesti osoitteeseen karoliina.maki@tukikeskushilma.fi . Paikka täytetään maaliskuussa 2021 heti sopivan hakijan löydyttyä.
Tarvittaessa lisätietoa antaa koordinaattori Karoliina Mäki (puh. 050 300 2501)