17/01/2020 tekijältä karoliina.maki 0

Hilmaan haetaan palveluneuvojaa!!!

Haluatko tehdä vaikuttavaa työtä hyvässä työyhteisössä? Hae meille Hilmaan tekemään asiakastyötä vammaisten maahanmuuttajien parissa. 

Vammaisten maahanmuuttajien tukikeskus Hilma on osa Vammaisfoorumi ry:n toimintaa. Tukikeskus Hilman tavoitteena on edistää vammaisten ja pitkäaikaissairaiden maahanmuuttajien kotoutumista ja itsenäistä elämää Suomessa. Tukikeskus Hilma tarjoaa neuvontapalveluita vammaisille maahanmuuttajille ja heidän läheisilleen, kouluttaa ja konsultoi järjestöjä ja viranomaisia sekä tuottaa materiaalia kotoutumisen tueksi. Haemme palveluneuvojaa kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Tehtävään kuuluu: 

-asiakasneuvonta ja –ohjaus 

-ryhmätoiminnan suunnittelu ja vetäminen 

-Verkostoyhteistyö, osallistuminen tapahtumiin 

-tilastointi, arviointi, palautteen kerääminen ja toiminnan kehittämiseen osallistuminen 

Odotamme hakijalta vammaisalan ja maahanmuuttotyön palveluverkoston tuntemusta, ryhmien ohjauksen osaamista, yhteistyötaitoja ja itseohjautuvaa työotetta. Koulutusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus. Toimistomme sijaitsee Itäkeskuksessa, Helsingissä mutta työn luonne on liikkuvaa ja toimintamme valtakunnallista. Arvostamme kieliosaamista, verkostojen tuntemista, hyvää organisointikykyä sekä ymmärrystä matalan kynnyksen toiminnasta. Oma kokemus vammaisuudesta ja/tai maahanmuutosta katsotaan eduksi. 

Työaika on 38h/viikossa ja käytössä on liukuva toimistotyöaika. Tarvittaessa työaika voi sijoittua myös klo 18 jälkeen tai viikonloppuihinTyöhön sisältyy jonkun verran matkustamista Suomessa. Palkkauksessa noudatetaan sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta (vaativuusryhmä 4)Vammaisfoorumin hallituksen päätöksiä ja ohjeita sekä rahoittajien antamia ohjeita. Lähetä hakemus palkkatoiveineen sähköisesti osoitteeseen karoliina.maki@tukikeskushilma.fi . Hakuaika päättyy 31.01. 2020 klo 16. Haastattelut järjestetään viikolla 7. 

Tarvittaessa lisätietoa antaa koordinaattori Karoliina Mäki 22.01 klo 13-15 ja 29.01 klo 9-10.