10/09/2021 tekijältä karoliina.maki 0

Hilman uutiskirje 4/2021

Hilman syksy
Syksy on alkanut vauhdilla! Ollaan käyty retkillä; Skatan tilalla Vuoreessa ja Korkeasaaren eläintarhassa sekä tavattu Hilma kahvien kanssa etänä. Hilma kahvit ja naisten ryhmiin pääsee edelleen osallistumaan, vaikka vielä ei olisi tullut mukaan. Parhaiten tietoa ryhmistä saa kun laittaa Mahmoudille (mahmoud.hassan@tukikeskushilma.fi) tai Najlalle (najla.tahssin@tukikeskushilma.fi) kyselyn miten pääsee mukaan. Ryhmistä tiedotetaan myös facebook sivuilla:https://www.facebook.com/palveluneuvoja.tukikeskushilma
Hilma kahveilla tullaan käsittelemään mm. seuraavia aiheita:
-Työllisyys ja yrittäminen
-Omaishoito
-Mielenterveys
-Eri vammat

Hilma harjoittelijat ja työkokeilijat
Hilma tarjoaa työkokeilijoille ja opiskelijoille harjoittelupaikkoja. Tällä hetkellä meillä on harjoittelija Variasta, Vantaalta ja työkokeilija. Työkokeilussa on turkinkielinen nainen, joka on kääntänyt Hilman esitteen turkiksi. Tällaisia hienoja oppimiskokemuksia Hilman toiminta tarjoaa! Jos haluat lisätietoa miten työkokeiluun voi meille päästä ota yhteyttä Karoliinaan (karoliina.maki@tukikeskushilma.fi).

Hilman uudet esitteet
Tässä Hilman uusimmat eri kieliset esitteet, pdf tiedostoina:
Hilman esite turkiksi
Hilman esite arabiaksi
Hilman esite bahasa
Hilman esite kurdi-sorani
Hilman esite ruotsi
Hilman esite englanti

Vaikuttajaryhmän perustaminen
Hilmaan tulee välillä kysymyksiä liittyen yleisesti vammaisiin maahanmuuttajiin. Tästä syystä haluamme perustaa vaikuttajaryhmän, joka voi ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin. Vaikuttajaryhmään etsitään vammaisia maahanmuuttajia tai heidän läheisiään. Ryhmän toimintakielenä on suomi ja englanti. Ryhmä aloittaa toimintansa lokakuussa ja nyt on ryhmän jäsenten etsintä päällä. Jos kiinnostuit ota yhteyttä karoliina.maki@tukikeskushilma.fi. Tässä mainos: